1,2 en 3 augustus: eten op de boerderij
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

1,2 en 3 augustus: eten op de boerderij

Op 1, 2 en 3 augustus kun je genieten van een (h)eerlijk 5-gangen diner op Boerderij de Breemortel, verzorgd door Chefkok Jan van Hout (restaurant Ons Jongens in Someren-Eind).

Deze unieke samenwerking tussen Bijzonder Brabants en Ons Jongens is de uitgelezen kans om kennis te maken met de onvergetelijke groenten in de tuin van Bijzonder Brabants.

Jans van Hout, winnaar van de tweede prijs bij de European “Young Chef awards 2016, zal deze avonden de groenten van Bijzonder Brabants verwerken in een heerlijk culinair hoogstaand 5-gangen diner. Tijdens de avond is een drankje bij elke gang inbegrepen en na afloop wordt er afgesloten met een kopje koffie of thee.

Het evenement begint om 17.30 uur en eindigt om 22.30 uur. Bestel snel uw kaarten online op bijzonderbrabants.nl.

UPDATE: de avond op 3 augustus is inmiddels uitverkocht.