We are food | Agenda
1015
page-template-default,page,page-id-1015,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Agenda

Juni

16 juni 2018

Prijsuitreiking tijdens ‘Oss Scoort Global Goals’. Welke leerling maakt de lekkerste ‘Wereldburger’? Tijdens dit event wordt bekend gemaakt welke leerling van scholengroep Het Hooghuis in Oss de jury heeft weten te overtuigen met zijn of haar wereldburger.

Meer informatie

 

30 juni 2018

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer‘ laten tijdens festivals in hun food truck proeven dat vlees van een Familie Varken veel lekkerder is dan we gewend zijn. Op deze dag te proeven bij Design Museum Den Bosch.

Meer informatie

 

Juli

1 juli 2018

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer‘ laten tijdens festivals in hun food truck proeven dat vlees van een Familie Varken veel lekkerder is dan we gewend zijn. Op deze dag te proeven bij Pruvenement Oosterhout

Meer informatie

 

6, 7 en 8 juli 2018

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer‘ laten tijdens festivals in hun food truck proeven dat vlees van een Familie Varken veel lekkerder is dan we gewend zijn. Op deze dag te proeven bij Fabique Magnifique in Veghel

Meer informatie

 

Augustus

1 augustus 2018

De maand van ‘De gezonde community‘ gaat van start tijdens ‘Acht van Chaam’. In dit gezonde dorp naast bier, friet en hamburgers ook aandacht voor gezond snacken.

Meer informatie

 

12 augustus 2018

Augustus is de maand van de ‘Gezonde Community’. In Gezond Dorp Leende wordt daarom de  LCHF Belevingsmarkt georganiseerd. Dit is ‘the place to be’ voor iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van goede, eerlijke voeding: Low Carb Healthy Food. Naast goede, eerlijke voeding zijn ook voldoende beweging (inspanning), ontspanning & sociale contacten en slaap & bioritme belangrijk. Op deze dag ontmoet je mensen met dezelfde interesses in een goede sfeer en met volop gezelligheid.

Meer informatie

 

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid‘ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid tijdens deze dag. Deze keer over het thema Gezondheid, tijdens de Food & Lifestyle markt Leende.

Klik hier voor meer info en om je aan te melden

 

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer‘ zijn ook te vinden op deze markt met hun foodtruck. Bezoekers krijgen hier de gelegenheid om te proeven van het vlees van het Familievarken. Supersmaakvol, want gelukkige varkens geven nou eenmaal lekkerder vlees. Proef het zelf.

 

26 augustus 2018

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer‘ laten tijdens festivals in hun food truck proeven dat vlees van een Familie Varken veel lekkerder is dan we gewend zijn. Op deze dag te proeven bij Brabantse Dag in Heeze

Meer informatie

 

27 augustus 2018

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Maatschappelijke zorg, bij woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden. Klik hier voor meer info en om je aan te melden:

Meer informatie

 

September

9 september 2018

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer‘ laten tijdens festivals in hun food truck proeven dat vlees van een Familie Varken veel lekkerder is dan we gewend zijn. Op deze dag te proeven bij de Woendrechtse Boerendag

Meer informatie

15 september 2018

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Onderwijs, bij het Koning Willem I college in Den Bosch.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 

Oktober

1 oktober 2018

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Media, bij de Effenaar in Eindhoven.

Klik hier voor meer info en om je aan te melden

 

November

1 november

Phyllis den Brok, de keukenchef van de maand ‘Actief met eten, een zorg minder’ trapt de maand af met een workshop bij Zorgboerderij Kakelbont in Dinteloord.

 

8 november 2018

In het kader van de maand ‘Actief met eten, een zorg minder’ gaat het theaterstuk “Eten is zoveel meer dan zorgen dat je niet doodgaat” in première.

 

14 november 2018

Symposium: Actief met eten! Een praktische toepassing van Positieve Gezondheid.

Van 13.30-17.00 uur in Theater/evenementenlocatie De Pas, Misse 4 in Bernheze.

Meer informatie

 

22 november 2018

Workshop door keukenchef van de maand ‘Actief met eten, een zorg minder’ Phyllis den Brok op Liever thuis beurs.

Meer informatie