We are food | Agenda
1015
page-template-default,page,page-id-1015,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Agenda

16 juni 2018

Prijsuitreiking tijdens ‘Oss Scoort Global Goals’. Welke leerling maakt de lekkerste ‘Wereldburger’? Tijdens dit event wordt bekend gemaakt welke leerling van scholengroep Het Hooghuis in Oss de jury heeft weten te overtuigen met zijn of haar wereldburger.

Meer informatie

 

30 juni 2018

Opening van de tentoonstelling Food & Fictie in Design Museum Den Bosch.

Meer informatie

 

6, 7 en 8 juli 2018

De keukenchefs van de maand De Nieuwe Boer sturen met hun foodtruck het Familievarken on tour, deze dagen te vinden op de Noordkade: bij Fabrique magnifique en congres Food vision.

Meer informatie

 

1 juli 2018

De keukenchefs van de maand De Nieuwe Boer sturen met hun foodtruck het Familievarken on tour, deze dag te vinden bij Preuvenemint Oosterhout.

Meer informatie

 

14 juli 2018

De keukenchefs van de maand De Nieuwe Boer sturen met hun foodtruck het Familievarken on tour, deze dag te vinden bij Puur Genieten in Zevenbergen

Meer informatie

 

12 augustus 2018

De keukenchefs van de maand ‘De Nieuwe Boer’ sturen met hun foodtruck het Familievarken on tour, deze dagen te vinden bij Food & Lifestyle markt Leende.

Meer informatie

 

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Gezondheid, tijdens de Food & Lifestyle markt Leende. Klik hier voor meer info en om je aan te melden:

Meer informatie

 

26 augustus 2018

De keukenchefs van de maand De Nieuwe Boer sturen met hun foodtruck het Familievarken on tour, deze dagen te vinden bij Brabantse dag Heeze

Meer informatie

 

27 augustus 2018

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Maatschappelijke zorg, bij woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden. Klik hier voor meer info en om je aan te melden:

Meer informatie

 

9 september 2018

De keukenchefs van de maand De Nieuwe Boer sturen met hun foodtruck het Familievarken on tour, deze dagen te vinden bij Woensdrechtse Boerendag

Meer informatie

 

15 september 2018

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Onderwijs, bij het Koning Willem I college in Den Bosch.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 

1 oktober 2018

Keukenchef Ralph Geerts van de maand ‘Brabantse Gastvrijheid’ organiseert live talkshows over het onderwerp gastvrijheid. Deze keer over het thema Media, bij de Effenaar in Eindhoven.

Klik hier voor meer info en om je aan te melden

 

1 november

Phyllis den Brok, de keukenchef van de maand ‘Actief met eten, een zorg minder’ trapt de maand af met een workshop bij Zorgboerderij Kakelbont in Dinteloord.

 

8 november 2018

In het kader van de maand ‘Actief met eten, een zorg minder’ gaat het theaterstuk “Eten is zoveel meer dan zorgen dat je niet doodgaat” in première.

 

14 november 2018

Symposium: Actief met eten! Een praktische toepassing van Positieve Gezondheid.

Van 13.30-17.00 uur in Theater/evenementenlocatie De Pas, Misse 4 in Bernheze.

Meer informatie

 

22 november 2018

Workshop door keukenchef van de maand ‘Actief met eten, een zorg minder’ Phyllis den Brok op Liever thuis beurs. Meer informatie