De Brabantse Keukens 2018 zijn bekend!
18
post-template-default,single,single-post,postid-18,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

De Brabantse Keukens 2018 zijn bekend!

Uit maar liefst 100 inzendingen heeft een jury met daarin experts op het gebied van voedsel en hospitality een keuze gemaakt: tien initiatieven om de Brabantse foodbranche te verbeteren worden werkelijkheid.

De provincie Brabant en AgriFood Capital waren blij verrast met het hoge aantal en de kwaliteit van de aangemelde initiatieven. Zij zien dit als een groot compliment aan heel Brabant. Het geeft aan dat een duurzame aanpak van voedsel leeft in onze provincie.

De jury heeft er daarom voor gekozen niet voor 8 themamaanden te gaan, maar er 10 in te vullen. De 10 Keukenchefs zijn inmiddels blij verrast door Hans Steenbergen met de officiële uitreiking van de Garde, waarmee zijn officieel B2B partner zijn in het WeAreFood programma. Kijk hier welke 10 het zijn geworden.