We Are Food presenteert de Beste Brabantse Borrelplank
1798
post-template-default,single,single-post,postid-1798,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

We Are Food presenteert de Beste Brabantse Borrelplank

We Are Food presenteert de Beste Brabantse Borrelplank

Op 6 oktober 2019 heeft We Are Food, onderdeel van FoodUp!Brabant in ’s-Hertogenbosch de Beste Brabantse Borrelplank gepresenteerd. De presentatie markeert ook de start van de WeAreFood-maand waarin plantaardige eiwitten centraal staan.

We Are Food wil met deze maand laten zien dat Brabantse ondernemers volop werk maken van plantaardige eiwitten, onder andere in de industrie en de horeca.

De borrelplank brengt plantaardige alternatieven voor de populaire bitterbal en het typisch Brabantse worstenbroodje dichter bij het publiek.

Het is de eerste keer dat in Brabant ketenpartners in de agrifoodsector op deze manier samenwerken rond plantaardig aanbod: van kleinschalige streekproducent, tot voedselverwerkende industrie, de groothandel en horeca.

De Beste Brabantse Borrelplank wordt op 20 oktober aan het publiek gepresenteerd en is vanaf dan door de Brabantse horeca te bestellen via de Sligro te ‘s-Hertogenbosch.