Kijkje in de Keukens
359
post-template-default,single,single-post,postid-359,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kijkje in de Keukens

Kijkje in de Keukens

Tien themamaanden vullen volgend jaar het We Are Food jaar. Brede onderwerpen, van Verspilling in maart tot Gastvrijheid in december, worden volgend jaar in het spotlicht gezet door 10 Keukenchefs, die hiervoor een voorstel indienden bij de vakjury.

Tijdens de Dutch Agri Food Week kwamen de 10 Keukenchefs voor het eerst sinds het winnen van de pitches samen met alle initiatieven die zich inmiddels bij een van de maanden geschaard hebben. In het Electron in Breda haalde Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine, de chefs om beurten kort op het podium om ze met een paar vragen te laten vertellen wat elk van de Keukens gaat opzetten in ‘hun’ maand.

De start werd gegeven door Anne-Marie Spierings, gedeputeerde. Samenwerking is voor haar hét antwoord op vele vraagstukken in food in Brabant. Daar was de bijeenkomst dan ook bij uitstek voor bedoeld. Elkaar vinden en verbinden.

De middag gaf de aanwezigen de kans om niet alleen te horen wat er in het themajaar aan bod komt, maar vooral om andere spelers op het gebied van Food in Brabant te ontmoeten. En zowel op ‘opdracht’ door Hans Steenbergen, als bij de hapjes van Chef Ralph Geerts zijn vele verbindingen gelegd!

 

Kijk hieronder naar meer foto’s van deze bijeenkomst. Foto’s door byMarjo.