We are food | Nieuws
9
blog,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Maandag 3 december vond in Breda de grande finale van 'Brabant European Region of Gastronomy 2018' plaats. We hebben deze titel het afgelopen jaar gevierd met een inspirerend innovatieprogramma voor en door de agrifoodsector: We Are Food, gekoppeld aan een zinnenprikkelend publieksprogramma voor bezoekers en...

De maand met het thema 'actief met eten, een hele zorg minder' is in volle gang. Een van de hoogtepunten was de première van het theaterstuk 'Eten is zoveel meer dan zorgen dat je niet doodgaat͛' en van de documentaire 'Uitgekookt͛'. Lees de gehele nieuwsbrief hier....

Op 1 november werd in Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord de aftrap gegeven voor de nieuwe We Are Food-themamaand 'Actief met eten, een hele zorg minder.' Het hele proces van eten & drinken (van het erover nadenken via kopen en klaarmaken tot nuttigen en opruimen) is...

Hoe data de hele agrifoodketen van grond tot mond kan verbeteren Gisteren vond bij Grasso in s-Hertogenbosch het #DATAFOOD Startupfestival plaats. Tijdens dit festival, dat Jeronimus Bosch Academy of Science (JADS), OndernemersLift+ en Bossche Investerings Maatschappij (BIM) organiseerden in het kader van We Are Food 2018, draaide...

In deze We Are Food-maand van de #Datafood nam World Food Day bezoekers op een laagdrempelige manier mee in de wereld van data en technologie in relatie tot verduurzaming van het voedselsysteem. In de nieuwsbrief van 18 oktober wordt verder een inkijkje gegeven in een...

Snel opkomende bigdata technologieën gaan de hele Agrifood keten - van grond tot mond - fundamenteel veranderen. Daarom staat We Are Food deze maand in het teken van #Datafood. In dat kader organiseren JADS, BIM en Ondernemerslift+ op 30 oktober het #DATAFOOD Startup Festival in ’s-Hertogenbosch. Lees...