Nieuws
9
blog,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

In december vond de grote finale plaats van Noord-Brabant European Region of Gastronomy (ERG2018). Gedurende het afgelopen jaar hebben de provincie Noord-Brabant, AgriFood Capital, VisitBrabant, Brabantse regio’s en gemeenten samen met de food- en vrijetijdssector gewerkt aan een impactvol foodjaar. Met We Are Food, het...

Deze hele maand staat Brabant nog in het teken van European Region of Gastronomy, met de focus op het onderwerp Brabantse gastvrijheid. Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid en zijn echte Bourgondiërs. Wat is de oorsprong van deze gastvrijheid, wat is er zo kenmerkend aan...

Maandag 3 december vond in Breda de grande finale van 'Brabant European Region of Gastronomy 2018' plaats. We hebben deze titel het afgelopen jaar gevierd met een inspirerend innovatieprogramma voor en door de agrifoodsector: We Are Food, gekoppeld aan een zinnenprikkelend publieksprogramma voor bezoekers en...

De maand met het thema 'actief met eten, een hele zorg minder' is in volle gang. Een van de hoogtepunten was de première van het theaterstuk 'Eten is zoveel meer dan zorgen dat je niet doodgaat͛' en van de documentaire 'Uitgekookt͛'. Lees de gehele nieuwsbrief hier....

Op 1 november werd in Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord de aftrap gegeven voor de nieuwe We Are Food-themamaand 'Actief met eten, een hele zorg minder.' Het hele proces van eten & drinken (van het erover nadenken via kopen en klaarmaken tot nuttigen en opruimen) is...

Hoe data de hele agrifoodketen van grond tot mond kan verbeteren Gisteren vond bij Grasso in s-Hertogenbosch het #DATAFOOD Startupfestival plaats. Tijdens dit festival, dat Jeronimus Bosch Academy of Science (JADS), OndernemersLift+ en Bossche Investerings Maatschappij (BIM) organiseerden in het kader van We Are Food 2018, draaide...