We are food | Nieuwsbrief We Are Food – 4 mei 2018
911
post-template-default,single,single-post,postid-911,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Nieuwsbrief We Are Food – 4 mei 2018

Nieuwsbrief We Are Food – 4 mei 2018

Op donderdag 3 mei is in Tilburg de 3e themamaand van We Are Food 2018 afgetrapt: EetJeBeter. Het initiatief richt zich op patiënten met diabetes type II en betrokkenen. Deze ziekte treft dit moment al 1 miljoen mensen in Nederland, dat aantal groeit gestaag. De gevolgen van diabetes zijn ernstig, tot amputaties en blindheid toe, en hebben veel invloed op de kwaliteit van leven. EetJeBeter wil mensen d.m.v. gratis proeverijen, receptenboekjes en een app  bewust maken dat ze zelf heel veel kunnen doen om dit te voorkomen of om de ziekte positief te beïnvloeden en medicijngebruik terug te dringen. Henk Kivits, founding father van FoodforCare en initiatiefnemer van EetJeBeter opende de tour, gesteund door Gedeputeerde Agrarische ontwikkeling, energie en bestuur van de provincie Noord-Brabant Anne-Marie Spierings en de Tilburgse wethouder van economie, arbeidsmarkt, werk & inkomen Erik de Ridder. Lees verder…

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen