We are food | Sfeerimpressie feestelijke opening 1 maart
725
post-template-default,single,single-post,postid-725,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Sfeerimpressie feestelijke opening 1 maart

Sfeerimpressie feestelijke opening 1 maart

Ruim 200 genodigden afkomstig uit Europese foodregio’s, Brabantse regio’s en gemeenten, bedrijfsleven en culturele instellingen waren 1 maart jl. bij de feestelijke opening aanwezig. Het openingsprogramma bood een mooi podium voor Brabantse foodondernemers om zich van hun beste kant te laten zien.

In het innovatieprogramma We Are Food gaan ondernemers, kennisinstellingen, studenten, zorgprofessionals,
onderzoekers, chefs en food experts met elkaar aan de slag om het voedselsysteem verder te vernieuwen. Tien maanden lang zetten ze één actueel thema in de schijnwerpers. Van het aanpakken van voedselverspilling, via producten van Brabantse bodem tot de laatste maand waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat.

Fotografie: Floris Heuer