Inspiratiedag Plantaardige Eiwitten
1713
page-template-default,page,page-id-1713,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Inspiratiedag Plantaardige Eiwitten

Kick-off themamaand Brabant is (plant)aardig op weg

We Are Food organiseert op 7 oktober in de Verkadefabriek in Den Bosch een inspiratiesessie met een gevarieerd programma met denkers, durvers en doeners op het gebied van eiwittransitie: van minder vlees naar meer plantaardig.

Op deze dag hebben wij, in samenwerking met Dutch Cuisine, ook een primeur voor de Brabantse horeca. Ontdek hoe jouw gasten gewoon op zijn Brabants Bourgondisch kunnen genieten en toch samen met jou impact kunnen maken. Een gratis kans om jouw onderneming op de plantaardige kaart te zetten.

 

Ben jij chef, (horeca)ondernemer of  producent en nieuwsgierig naar de plantaardige ins en outs? Wil jij weten welke kansen er voor jou voor het grijpen liggen? Kom dan op 7 oktober naar Den Bosch en laat je inspireren. Deelname is volledig gratis.

 

PROGRAMMA 

13.30 – 14.00 uur: Ontvangst in de Verkadefabriek

14.00 – 15.00 uur: Programma deel 1

– Gedeputeerde Anne-Marie Spierings over de plantaardige positie en ambitie van Brabant

– Eiwitcommissaris Jeroen Willemsen over de versnellende eiwittransitie

Isabel Boerdam, initiatiefneemster Week zonder vlees, over hoe zij Nederland uitdaagt jaarlijks 1 week geen vlees te eten

– Anneke Ammerlaan, trendwatcher: Welke plantaardige eiwitten koopt de consument? Wat vraagt zijn nieuwe eetgedrag van de foodsector?

 

15.15 – 16.15 uur: Programma deel 2

– Een ondernemer vertelt hoe hij in het plantaardige gat sprong

– Dutch Cuisine presenteert impactvolle plantaardige oplossingen voor de horeca met perspectieven voor plantaardige ondernemers

– Onthulling verleidelijk plan + campagne voor horeca

 

16.15 – 17.00 The proof of the pudding is in the eating

– Borrelen met impact. Zo doe je dat!

 

Locatie ontvangst:

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45

’s-Hertogenbosch

www.verkadefabriek.nl 

 

Wij hopen op een fantastische opkomst. Samen kunnen wij Brabant voor bewoners, bezoekers en ondernemers op de kaart zetten als lekkere en slimme foodregio waar goed eten, gezond produceren en groots genieten hand in hand gaan zoals dat nergens anders in Nederland nog gebeurt. Doe je mee? Meld je snel aan via info@wearefood.nl.

 

Team We Are Food

 

 

Deze dag is onderdeel van Dutch Food Week