WAF 2019
1699
page-template-default,page,page-id-1699,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WAF 2019

Themamaand Brabant is (plant)aardig op weg

De hele maand oktober zet We Are Food het thema ‘plantaardige eiwitten’ in de spotlights. Een ongelofelijk belangrijk onderwerp dat ons allemaal aangaat. Zowel voor onze gezondheid als voor het klimaat moeten we de stap maken van dierlijke naar meer plantaardig consumptie en productie. Gelukkig zijn we ons daar met zijn allen steeds meer van bewust. Niet voor niets stijgt de afzet van plantaardige eiwitten al jaren gestaag. Brabant is koploper op het gebied van plantaardige productie. Daar zijn we trots op en dat biedt kansen voor Brabantse ondernemers. Welke kansen biedt deze transitie en hoe benut ik die optimaal? Neem deel aan de vele foodactiviteiten in oktober en vind de antwoorden.

 

7 oktober – Openingsevenement en inspiratiedag plantaardige eiwitten Tramkade Den Bosch

5-16 oktober – Dutch Food Week met diverse activiteiten gericht op plantaardige eiwitten

10 oktober – Opening Green Protein Demo Plant Dinteloord (Suiker Unie) Suikerunie/Cosun

10 oktober – Workshop duurzame voeding in Den Bosch

17 oktober – Foodvalley Summit: The Protein Plan(et)

19-17 oktober – Dutch Design Week met o.a. het project Frietje Precies van FoodUp!Brabant over precisie landbouw

20 oktober Lancering Beste Brabantse Borrelplank, Korte Putstraat Den Bosch. Om 16.00 uur, iedereen is welkom

21 oktober Lancering Impact Menu Herfst Dutch Cuisine, samengesteld door leerlingen KW1 College te ‘s-Hertogenbosch

22 oktober Food day – World Creativity Forum, Veghel

23 oktober Future Food Expirience – World Creativity Forum, Eindhoven

Lancering route door VisitBrabant i.s.m. Dutch Cuisine en Meierijstad waarin bourgondische cultuur en innovatie kracht van Noordoost-Brabant beleefbaar maakt voor bezoekers.

 

Voor meer info over betreffende events mail gerust naar info@wearefood.nl

 

Voor de plantaardige eiwitmaand werkt We Are Food samen met VisitBrabant, Dutch Cuisine en Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.