We are food | We Are Food – nieuwsbrief 16 mei
932
post-template-default,single,single-post,postid-932,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

We Are Food – nieuwsbrief 16 mei

We Are Food – nieuwsbrief 16 mei

Dat gezond eten ook heel lekker kan zijn bewijst EetJeBeter maar weer. Tijdens de proeverijen in de EetJeBeter food truck in Veghel werden speciale worstenbroodjes uitgedeeld, die Bart Houben van Houben Worstenbrood, op uitnodiging van keukenchef Henk Kivits heeft ontwikkeld. Deze oer-Brabantse lekkernij past binnen de voedingsrichtlijnen van EetJeBeter, de diabetes II-patiënt kan dus zonder problemen genieten van deze gezonde snack. 
Bart Houben: “Henk Kivits inspireerde mij met zijn bijzondere verzoek. Dankzij hem heb ik een koolhydraatarm, natriumarm en eiwitrijk worstenbroodje gebakken. Met volkoren en meerzadendeeg in plaats van deeg van witte patentbloem.  De worst is van kip gemaakt. Het is superlekker geworden!”

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen