We Are Food – nieuwsbrief 5 juli
1589
post-template-default,single,single-post,postid-1589,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

We Are Food – nieuwsbrief 5 juli

We Are Food – nieuwsbrief 5 juli

Oktober in teken van plantaardige eiwitten

Eiwit-transitie… en woord dat je veel hoort. Maar wat is dat nu eigenlijk? In het kort is de verschuiving van (minder) dierlijke naar (meer) plantaardige consumptie en productie. Een verschuiving die nodig is om ook in de toekomst alle monden van de wereld gezond te kunnen voeden zonder de planeet en haar bewoners volledig uit te putten. In de maand oktober zetten we dit belangrijke onderwerp in de spotlights. Tijdens deze themamaand lanceren we een publiekscampagne gericht op bewustwording rondom de overgang naar een meer plantaardig menu. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd met en voor boeren, ondernemers, het onderwijs, horeca en  ‘de gewone Brabander’.

Tags: