We Are Food – nieuwsbrief april 2018
885
post-template-default,single,single-post,postid-885,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

We Are Food – nieuwsbrief april 2018

We Are Food – nieuwsbrief april 2018

April: van Brabantse grond
In deze We Are Food-maand staat het thema ‘Van Brabantse grond’ centraal.
Lokaal en seizoensgebonden eten is in Brabant een feest: de seizoenen leveren een grote variatie en de provincie biedt bijzondere, duurzaam geproduceerde producten. De Brabantse horeca-opleidingen behoren tot de top van het Nederlandse horecaonderwijs. Kennis van de rijkdom aan producten die de Brabantse agrifoodsector voortbrengt is voor hen essentieel. Zeven Brabantse horecaopleidingen starten gezamenlijk een onderwijsprogramma waarin studenten recepten en een kookboek ontwikkelen op basis van (seizoens)producten van Brabantse bodem die ze zelf ontdekken tijdens bezoeken aan Brabantse boeren.

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.